Fodrászat, pedikűr, kozmetika, manikűr - házhoz megy

1121 Budapest, Költő u. 36. | +36-70-674-4705 | http://www.tetotol-talpig.5mp.eu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Engedje, hogy segítsek!

4 az 1-ben házhoz megy! Pedikűr, manikűr, fodrász, kozmetikus egy személyben Budapest majdnem minden kerületébe nházhoz megy.

Vendégeim 75-101 év közöttiek, akik már nem tudnak kimozdulni otthonról. Több ágyba fekvő vagy mozgáskorlátozott.

Nyugodtan megállhat a keresésben ha:

 ● Ön a lánya, fia, unokája, ápolója, aki megkeres engem, hogy szükség lenne a szolgáltatásaimra. Általában önök hívnak fel. Én meg csak önöknek szolgáltatok.
 ● De lehet, hogy pont ön hív fel,aki baby bumm generációhoz tartozik vagy még jóval előtte született, aki hihetetlen tudásvággyal kezeli a számítógépet és rám talált. Gratulálok! :-)

Csak és kizárólag idős, mozgáskorlátozott, lakáshoz, ágyhoz kötött hölgyekkel és urakkal foglalkozom. Illetve, akik már nem tudnak lehajolni, nehezükre esik kimozdulni.
Őket szeretem, nekik segítek megszépülni, hisz az ápoltság nem korfüggő.
 • Ha a kenyere javát már megette és már nehezére esik kimozdulni, vagy már nem is tudna, ha mozgáskorlátozott, ENGEDJE, HOGY SEGÍTSEK

 • Ha csak a hozzátartozója, és még szebbnek és ápoltnak akarja látni őt, ENGEDJE, HOGY SEGÍTSEK

 • Ha korházban fekszik, és már muszáj lennerendbe tenni, ENGEDJE, HOGY SEGÍTSEK. 

 • Ha szemüveggel sem tudja rendesen elkészíteni a manikűrjét, vagy a hajlékonyság hiánya miatt már nehézre esik a lábát megpedikűrözni, ENGEDJE, HOGY SEGÍTSEK.

 • Ha kényelmes és „idő pénz” elvet vallja
ENGEDJE, HOGY SEGÍTSEK.
Kerületek melyekben dolgozom: I, II, V, VI, VII, IX, XI, XII, XIII, XIV, XVI.

A részletes szolgáltatásaimért kérem tekintse meg a www.tetotol-talpig.5mp.eu oldalamat. Megnézheti a munkám során készített néhány fotót és a elolvashatja a kézzel írott értékeléseimet.

Engedje, hogy problémáját megoldjam. A  0670/6744705 számon tudunk egy harmónikus időpontot egyeztetni.

Egy telefon, 1 személy, 2 kéz, 4 féle szolgáltatás, sok variáció, határtalan türelem, segítőkészség, megoldás centrikusság, jókedv, beszélgetés, ha kell csend.

Üdvözlettel:
Eliza
06706744705
www.tetotol-talpig.5mp.eu 

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-674-4705
Honlap:http://www.tetotol-talpig.5mp.eu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek