Hegyvidéki Barkácsműhely

1126 Budapest, Márvány u. 44. | +36-1-616-1683/nyitvatartási időben | https://www.hegyvidek.hu
Desktop

A Hegyvidéki Önkormányzat 2019. július elején nyitotta meg a XII. kerület első közösségi barkácsműhelyét, ahol hozott anyagból szakember felügyelete mellett készíthetik el az érdeklődők saját termékeiket. A kiváló felszereltségű Hegyvidéki Barkácsműhelyben minden eszköz rendelkezésre áll a fa, fém, műanyag és textil megmunkálásához, a kreatív elképzelések megvalósításához.

Többek között gyalu, asztali fúró, ívhegesztő, esztergagép, gérvágó, körfűrész, dekopírfűrész, marógép, köszörű áll a barkácsolók rendelkezésére, de az elengedhetetlen kéziszerszámok sem hiányoznak. A berendezések nagyobb része professzionális minőségű, a többi igényes barkácseszköz. Profi varrógépeket is beszereztek.

Szükség van előzetes helyfoglalásra, illetve ezt megelőzően az önkormányzat ügyfélszolgálatán személyesen vagy az ügyfélkapun keresztül elvégzett regisztrációra. Egyszerre hat regisztrált felhasználó dolgozhat a műhelyben, rajtuk kívül egy-egy kísérő lehet jelen, az eszközhasználat díja óránként 300 forint, amit az online helyfoglalással egy időben, bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni. Feltétel a kerületi lakcím és a 18 év feletti életkor. A műhely csak magáncélra, hozott anyag felhasználásával vehető igénybe.

A barkácsműhelyt a Hegyvidéki Önkormányzat intézménye, a Virányosi Közösségi Ház működteti.

Bejárat a Hertelendy utca 8. számmal szemben.

Nyitvatartás:

Kedd15.00 – 20.00
Csütörtök15.00 – 20.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-616-1683/nyitvatartási időben
Email:ugyfelszolgalat@hegyvidek.hu
Honlap:https://www.hegyvidek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.