KFI Fordítóiroda

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 10. mfszt. 10. | +36-1-459-0400 | http://kfi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A KFI Fordítóiroda kiemelkedő felkészültségű munkatársi gárdával rendelkezik, amely biztosítéka a szakszerű és pontos fordításnak. Megalakulása óta elsődleges célkitűzése a megrendelői igények teljes körű, magas színvonalú kiszolgálása és az akár különleges feladatokhoz való maximális alkalmazkodás. Megrendelőink között megtalálhatóak a kormányzat, az államigazgatás, a versenyszféra és a lakosság legkülönbözőbb csoportjai. Szolgáltatásainkkal minden Európában beszélt nyelven állunk rendelkezésére. A folyamatosan biztosított magas szintű munkavégzésnek az iroda technikai felszereltsége, nagy számú tolmács és fordító munkatársaink szakmai felkészültsége és több évtizedes tapasztalata, valamint projekt vezetőink ellenőrző munkája szolgálnak alapul.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:KFI Fordítóiroda Kft.
Telefon:+36-1-459-0400
Email:info@kfi.hu
Honlap:http://kfi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kozpontiforditoiroda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek