Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda

1121 Budapest, Zugligeti út 41. | +36-1-275-2785 | https://www.krs.hu
Desktop

Irodánk, a Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda 1992-ben jött létre; azon első ügyvédi irodák egyikeként, amelyek kifejezetten gazdálkodó szervezetek jogi képviseletére és a gazdasági jog alkalmazására alakultak.

Irodánk folyamatosan bővült és növekedett az elmúlt években, így napjainkra az egyik legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő ügyvédi irodává fejlődött. Ügyfélkörünk jellemzően magyar és nemzetközi közepes- és nagyvállalatokból áll, amelyek az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatások minden területén képviseltetik magukat. Büszkék vagyunk számos, hosszú évek óta fennálló megbízásunkra, partnerkapcsolatunkra, amelyek bizonyítják, hogy a Filozófiánkban megfogalmazott értékekben nem csupán hiszünk, hanem azok szerint élünk és dolgozunk is.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-275-2785
Honlap:https://www.krs.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek