Lakberendező - Lakásprojekt

1124 Budapest, Nagysalló u. 6. | +36-20-213-9277 | https://lakasprojekt.hu
Desktop

Jankovich Oszkár lakberendező - LAKÁSPROJEKT

Sokoldalú lakberendező, tervező vagyok, aki szeret felkészülni a konkrét feladatokra. Nemcsak a már megszerzett ismereteimet használom rutinszerűen egy-egy munka során, hanem az adott feladathoz való optimális megoldásokat részesítem előnyben. Megtalálom a legjobb kompromisszumot a gyorsaság és az alaposság között, hiszen ez az érdeke a megbízóimnak és nekem is.

Kis és nagy terek térkiosztására, berendezésére egyaránt nagy ötleteim vannak. Mindig a megrendelővel együtt alakítjuk ki egy ház, lakás, iroda vagy üzlet helyiségeit, funkcióit, stílus- és formavilágát. Rajta múlik, hogy mennyire ad szabad kezet a tervezésben és a megvalósításban.

Kérem, tájékozódjon a honlapomról: https://lakasprojekt.hu

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 20.00
Kedd09.00 – 20.00
Szerda09.00 – 20.00
Csütörtök09.00 – 20.00
Péntek09.00 – 20.00
Szombat09.00 – 20.00
Vasárnap09.00 – 20.00

Napközben, a megadott időszakban kereshet telefonon. Ha épp nem tudom felvenni, akkor visszahívom. Az e-mailes megkeresésekre igyekszem 1-2 napon belül válaszolni. Árajánlatot előzetes megbeszélés alapján e-mailben is küldök.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Helyszíni szemle, egyeztetés és művezetés megegyezés szerint az ország teljes területén lehetséges.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Jankovich Oszkár
Telefon:+36-20-213-9277
Email:jankovich.oszkar@lakasprojekt.hu
Honlap:https://lakasprojekt.hu
Facebook:https://www.facebook.com/oszkar.jankovich
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek