Riasztóvédelem.hu

1124 Budapest, Jagelló út 24. | +36-30-648-5550 | http://www.riasztovedelem.hu
Desktop

Vállalkozásunk 2009-ben alakult, elsődlegesen az a felismerés keltette életre, hogy a XXI. század embere számára egyre fontosabb a biztonság. A folyamatos elektronikus védelmi igények elengedhetetlenné tették számunkra, hogy az elsősorban élőerős őrzési tevékenységi körünket kibővítsük és a Contego-Sec 09 Kft. már csak ezeknek az elektronikus védelmi igényeknek a kielégítésével foglalkozhasson.

Fő profilunk a lakossági és kisüzleti szféra számára riasztórendszerek, videós megfigyelő rendszerek tervezése, telepítése, majd ezek esetleges szervízelése, karbantartása. Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, fő jellemvonásunk a precíz és gyors munkavégzés és mindez korrekt áron.

Hisszük, hogy az emberek számára a biztonságtechnikai rendszerek szerelésével megbízott cégek olyanok, mint a fogorvosuk. Ha egyszer bevált és elégedettek voltak a végeredménnyel, akkor a jövőben is ennek a cégnek szavazzák meg a bizalmat. Hivatásunk erre épül, munkánkkal, ügyfélközpontú hozzáállásunkkal már igazolttá vált a feltételezésünk.

Bízunk abban, hogy Öntől is kapunk egy esélyt ennek bizonyítására.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Contego-Sec 09 Kft., Electronic Shield Kft.
Telefon:+36-30-648-5550
Email:contego.sec@gmail.com, info@riasztovedelem.hu, ertekesites@riasztovedelem.hu
Honlap:http://www.riasztovedelem.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Electronic-Shield-Kft/509742379092582
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek