Trenderland Consultancy - marketing tanácsadás, online marketing, coaching, business coaching

1126 Budapest, Márvány u. 48. 1. em. 4. | +36-31-788-8220
Desktop

Marketing konzultáció - Tanácsadástól a kivitelezésig

Szabolcsi Johanna vagyok, a Magyar Marketing Szövetség tagja, hét éve foglalkozom teljeskörűen online és offline marketinggel, a palettámon szerepel a marketing tanácsadáson át a kivitelezés, hirdetésszervezés, stratégiai és business development tanácsadás is.

Egy friss szempár vagyok a cégednek, aki új perspektívából állítja fel, vagy finomhangolja a stratégiát, hogy az ötleteid megvalósulhassanak. A marketing, sales és cégvezetés területén szereztem szakmai tapasztalatot egészségügyben, FMCG szektorban és e-kereskedelemben, tehát webáruházaknál (természetesen ezekről bővebben is tudok majd információkat, referenciákat nyújtani).

TV reklám, szponzoráció, rádió reklám, barter, influencer kampányok, Facebook hirdetések, AdWords hirdetések, Analytics mérés, Instagram kezelés és hirdetés, blogolás és/vagy content marketing, print hirdetések, kiállítások standdekorációja, rendezvényszervezés, PR, nyomdai szolgáltatásokkal kapcsolatos tanácsadás, design, grafikai brief, CRM, lead management, ügyfélkezelés - ha ezekből Neked bármi kínai, vagy egyszerűen nincs kapacitásod (vagy külön munkaerőd) foglalkozni vele, kompakt megoldást jelenthetek. Ha pedig előfordul valami, amit nem én oldok meg neked, mert nem elsősorban az én kompetenciám, akkor javasolni fogok releváns szakembert rá!

Dolgoztam KKV-nál, multiknál egyaránt és most már a vállalkozói létet is ismerem. Elsősorban Budapesten és közvetlen környezetében vállalok konzultációt, de Skype-on is létrejöhet a közös munka. 

*****************************

Coaching - Business coach

Marketing tevékenységeim mellett a coachingot kimondottan szerelemből végeztem el és művelem. Ha már ez a fajta kezdeményező hozzáállás megvan benned, hogy itt vagy, fejlődni szeretnél és ehhez keresel megfelelő módszereket, jó eséllyel én leszek a Te embered! 
Támogatás a céljaid elérésében elfogadó légkörben, haladni kényszerérzet nélkül - én ezekben hiszek!
Lépj ki az elakadásaidból szakértő támogatással, célorientáltan!

Rólam:

Szabolcsi Johanna vagyok, 2017 óta ICF kvalifikált, okleveles business coach. A marketing, sales és cégvezetés területén szereztem szakmai tapasztalatot egészségügyben és e-kereskedelemben. Dolgoztam KKV-nál, multiknál egyaránt és most már a vállalkozói létet is ismerem. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok és több rejtlik bennem, mint pusztán egy marketing coachBudapesten vállalok business coachingot. A marketing és stratégiai tanácsadás a hivatásom, a coachingot 'szerelemből' űzöm. 

Kérj ajánlatot kötelezettség nélkül, sőt, menj biztosra: egy díjmentes "nulladik alkalomra" is találkozhatunk, mielőtt elkezdenénk az utat a fejlődés felé. Megszolgálom a bizalmad.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 19.00
Vasárnap09.00 – 19.00

Kapcsolat:

Telefon:+36-31-788-8220
Email:szabolcsijohanna@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.