Végállomás Galéria - Maros utca

1122 Budapest, Maros u. 9. | +36-1-213-0172 | http://www.vegallomasgaleria.hu
Desktop

Városmajor u. 1/B.-ben működő üzletünk megszűnt.

Kedves Megrendelőink! Tisztelettel tudatjuk Önökkel, hogy Városmajor u. 1/B.-ben működő üzletünk megszűnt.

Megújult külsővel továbbra is magas színvonalú minőségi munkával, sok szeretettel várjuk Kedves Megrendelőinket a Xll. ker. Maros u. 9-ben és a lll. ker. Lajos u. 42-ben szolgáltató galériáinkba.

A Végállomás Galéria alapszolgáltatása a képkeretezés. A cég megalakulása óta az igényeknek megfelelően folyamatosan szélesíti szolgáltatásainak körét. 1997-től új üzletben állunk az ügyfelek rendelkezésére - Budapesten az egyik legszélesebb termékskálát és a legkorszerűbb technika alkalmazásának köszönhetően kiemelkedő minőséget kínálva. A Végállomás Galéria közel két évtizedes működése folyamán komoly szakmai hírnevet szerzett, miközben egyre szélesebb vevőkört szolgál ki magas színvonalon. Visszatérő megrendelőink sorában tudhatjuk többek között a Budapest XII. Kerület Hegyvidék Önkormányzatot, a Budapest XII. Kerület Hegyvidék Önkormányzat Művelődési Központot, a Miniszterelnöki Hivatalt, a Magyar Posta Zrt.-t, a Magyar Fotográfusok Szövetségét, de rendszeresen keretezünk például a KOGART Ház, a Műcsarnok vagy a Magyar Nemzeti Galéria kiállításaira is. Tevékenységünknek éppen ilyen fontos része a lakossági igények kiszolgálása: örömmel vállaljuk a megrendeléseket az apró feladatoktól a különleges megbízásokig. 2006-tól szolgáltatásainkat képkeretléc-forgalmazással, kasírozással és laminálással bővítettük. Hogy az új területen is a lehető legmagasabb színvonalon tudjunk megfelelni az igényeknek, létrehoztuk a Napkeret Bt.-t, melynek keretén belül munkatársaink cégünk csaknem húszéves tapasztalatával és hagyományával a hátuk mögött állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Hegyvidék kártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-213-0172
Email:vegallomasgaleria@gmail.com
Honlap:http://www.vegallomasgaleria.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.