E-Cherry Adománybolt - Alkotás utca

1123 Budapest, Alkotás u. 39/A. | +36-30-624-0060 | http://www.koszsz.hu, http://echerry.hu
Desktop

Az E-Cherry Adománybolt várja az adományozókat és a vásárlókat.

Elérhetőségünk www.koszsz.hu

A bolt működése és jellege az angol charity shopok működésén alapszik és hasonló az elmúlt években Magyarországon megnyílt adományboltokhoz. Az adományozók a már nem használt tárgyaikat ajánlhatják fel a bolt számára adományként, a vevők pedig olcsón juthatnak hozzá használt ruhákhoz, könyvekhez, egyéb használati tárgyakhoz.

Ezt az adományboltot azonban nem egy karitatív célú szervezet hozta létre, hanem a Közösségi Szociális Szövetkezet, amely fő célkitűzésében és működésében segíti elő a társadalmi és környezeti igazságtalanságok felszámolását. Így a segítség még közvetlenebb. Az adománybolt támogatásával a vevők hátrányos helyzetű emberek számára teremtenek munkalehetőséget, csökkentik a környezetükben felhalmozódó hulladékmennyiséget illetve a szövetkezet egészének működését is támogatják.

Adományt az üzlet nyitvatartási idejében bármikor, előzetes egyeztetés nélkül be lehet adni. Alapvetően minden olyan tárgyat szívesen fogadunk, amely egy átlagos háztartásban előfordul, használható állapotban van, nem nagyméretű és a beadójának már felesleges. A legjellemzőbb áruk: ruházati termékek, könyvek, dísztárgyak, konyha eszközök, játékok, sportszerek. Bútort, nagyobb háztartási gépeket nem tudunk fogadni. A beadott adományokat piaci ár alatt árusítjuk, ezzel kedvező vásárlási lehetőséget biztosítva azok számára is, akik nem tudják megengedni maguknak, hogy új és drága termékeket vásároljanak.

Adományozóink és vásárlóink hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb hulladék keletkezzen.

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 20.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A mellékutcák fizetősek.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek