Kabiri Szőnyegház, kabiriszonyeghaz.hu, tisztítás, javítás

1122 Budapest, Krisztina körút 11. | +36-1-212-4143 | http://www.kabiriszonyeghaz.hu, http://kabiricarpet.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Márkanév lett a Kabiri®

Védjegyoltalom garantálja már az ismert SZŐNYEGÁRUHÁZ termékeinek minőségét!

2O év megbízható, korrekt szolgáltatói és disztribúciós tevékenysége után a KABIRI® SZŐNYEGÁRUHÁZ vezetése elérkezettnek látta az időt LOGÓJÁNAK oltalom alá történő helyezésére.

Felismerte, hogy a szolgáltatói tevékenység imázsát, reputációját jelentős mértékben emeli a védjegy, a márka elnyerése: a megtervezett és látványos logó emlékezteti a vevőt az értékesítő cégre,vállalatra. Ismeri a cégvezetés a védjegy sokoldalú szerepét a piacgazdaságban, a piaci versenyben. A védjegyek megkülönböztető erején alapul a szereplők közötti piaci verseny és a fogyasztók tájékozódása, illetve /ki/választása,döntése az egyes áruk/nevezetesen a keleti szőnyegek forgalmazói/között.

A KABIRI-márka a Szőnyegáruház reklámozásának középpontjában minőségjelző funkciója áll, az elismertség-melyet a cég 20 éve szüntelenül épít és megújít - tekintély és imázs hordozója is! Fenti meggondolások késztették a Szőnyegáruház tulajdonosait a márkajelzés igénylésének – két évtizedes lelkiismeretes tevékenység birtokában – benyújtására a SZELLEMI TULAJDON NEMZETI HIVATALÁHOZ, a már a fogyasztók által /meg/ismert KABIRI márkanév védjegyként történő lajstromozása céljából.

www.kabiriszonyeghaz.hu

„Örömmel és megelégedéssel vettük tudomásul,hogy az SZTNH közölte velünk: A KABIRI-védjegybejelentés megfelel a védjegyek és földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997.XI.t./Vt./törvény által előírt követelményeknek. Az engedélyezett/ védjegy lajstromszáma 222728”

Tulajdonosa: 
KARIBI SZŐNYEGÁRUHÁZ KFT.
BUDAPEST XII. Krisztina krt. 11.
www.kabiriszonyeghaz.hu - nyilatkozta JAMAL A. N. úr,
a KABIRI SZŐNYEGÁRUHÁZ igazgatója.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 14.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Krisztina körúton a Posta Palotával szemben ingyenes, illetve az Ignotus utcában fizetős parkolási lehetőség van.
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya, Üdülési csekk, Sodexo, Ticket Restaurant, Accor Services

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kabiri Kft.
Telefon:+36-1-212-4143
Email:info@kabiriszonyeghaz.hu
Honlap:http://www.kabiriszonyeghaz.hu, http://kabiricarpet.com
Facebook:https://www.facebook.com/kabiriszonyeg
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.