Farkasréti Mindenszentek Plébánia

1124 Budapest, Hegyalja út 139. | +36-1-319-3105

Oszd meg másokkal!

Desktop

A mai templom építése 1975 májusában kezdődött Szabó István tervei szerint. Dr. Lékai László bíboros 1977. április 10-én szentelte fel Mindenszentek tiszteletére és ugyanekkor emelte plébánia rangra a lelkészséget. Szabó István alkotásáért Ybl-díjban részesült. A templom alatt 1978-ban alakították ki a plébánia-szintet, amely a templommal együtt egyházi tulajdon. Az alagsori részen 1997–98-ban kolumbárium épül. Búcsú: november l. és a közelebb eső vasárnap. Anyakönyvek: 1950-tôl, a korábbiak fôképpen a felsôkrisztinavárosi és tabáni, részben a kelenföldi és istenhegyi plébánián.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Verőcei Gábor érseki esperes, plébános, Lőrincz Zoltán Péter, káplán
Telefon:+36-1-319-3105
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek