Johnny's Bistro

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 33. | +36-20-568-7722 | http://johnnys.hu
Desktop

A Johnny’s Bistro egy falatnyi Amerika. Nálunk minden recept a tengerentúlon született, még a bisztró teremtője is. 2012-ben Johnny, a californiai „foodie” megálmodott egy helyet, ahol elsősorban a diósdi amerikaiak „otthon” érezhetik magukat. Burgerek, meltek, tortillák és a kimaradhatatlan Root Beer! Ezek mellé társul a családi hangulat, a közvetlen kiszolgálás és a jóllakottság érzése.

2014 márciusában Johnny tovább adta tudását, stílusát és vendégszeretetét egy régi tanítványának. Kuti Bence, mentorának támogatásával folytatta hitvallását: legjobbat, legjobban mindenkinek.

Azóta a Johnny’s nem csupán egy étterem. Egy közösség, egy életérzés, egy hely, ahol mindig mosolygunk. Csupa ismerős arc, törzsvendég. Itt mindenki ismer mindenkit, sosem akadály egyszer magyarul, egyszer angolul beszélni. Sosem lehet tudni, épp milyen nemzetiségű tér be hozzánk.

És az ételek! Leggondosabb szakértelemmel és odafigyeléssel a legkiválóbb alapanyagokból dolgozunk. Nem trükközünk, nem hígítunk, nem spórolunk! Mindent mi magunk készítünk el ott és akkor, helyben. Az eredmény pedig? Bendőt és lelket kielégítő fogások, garantált elégedettség!

Nyitvatartás:

Hétfő11.30 – 21.30
Kedd11.30 – 21.30
Szerda11.30 – 21.30
Csütörtök11.30 – 21.30
Péntek11.30 – 22.30
Szombat11.30 – 22.30
Vasárnap11.30 – 21.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express
Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány
Egyéb utalványok, kártyák:OTP Szép-kártya

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek