Pali Bácsi Borozója és Étkezdéje

1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 8. | +36-1-400-6278

Oszd meg másokkal!

Desktop

Klasszikus borozó, bádogpult süllyesztett bortartályokkal és szódafejjel - de borozótól szokatlan ételkínálattal. Az utcától sövénnyel is elválasztott kerthelyiség nem is olyan kicsi, afféle menedékhely, ha valakit nyomaszt a szintén néhány lépésnyire lévő MOM-park sterilsége. A tulajdonosok nem rejtik véka alá politikai hitvallásukat, a relikviák alapján nem csodálkoznék, ha valamelyik sarokban egy miniszterelnök fogyasztaná megérdemelt munkaebédjét.

Van állandó étlap: pacal, velőspacal, pörköltek, halászlé, túróscsusza és hasonlók. (Az étlap inkább árlista, az épp elérhető ételekről a csaposhölgy tud felvilágosítást adni.) Emellett van kétfogásos napi menü (a látogatás napján meggyleves + hentes tokány rizzsel), és borkorcsolyák (pl. fasírt). Rendelés a pultnál, az itallal (és az ön-üdvözlőfalat fasírttal) a kézben leülünk, az ételt kihozzák. Még mielőtt megennénk a fasírtot, jön a leves, a leves közben pedig a második - az egész nem tart tovább húsz percnél.

Az étel a szó szoros értelmében házias: feltételezhetően otthon a családnak is ugyanígy főznek. Mintha nem is "képzett" szakács, hanem egy jó érzékkel megáldott, mértéktartó, de joviális háziasszony/-úr főzne. 

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 22.00
Kedd10.00 – 22.00
Szerda10.00 – 22.00
Csütörtök10.00 – 22.00
Péntek10.00 – 22.00
Szombat10.00 – 22.00

Vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek