Szamos Szépkilátás Cukrászda

1121 Budapest, Szépkilátás u. 1. | +36-1-391-7740 | https://www.szamos.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szamos Marcipán 2004-ben nyitotta meg Budapesten, a Svábhegyen a Szépkilátás Cukrászdát. Már a múlt századfordulón is cukrászdaként működött az épület. A felújítás során figyelembe vettük, hogy az épület díszítőelemei igazodjanak a környék 19. századi Rác-ház jellegű homlokzataihoz és tetőszerkezeteihez. A kétszintes épület utcafrontján telekhatárig kifutó, 50 férőhelyes teraszt alakítottunk ki, amit sövény választ el a parkolótól.

A közel 1000 négyszögöles kerthelyiség az épület alsó szintjével van síkban, és az épület mindkét szintjéről, illetve az utcafrontról is megközelíthető. A kert karakterének meghatározója a kovácsoltvas kerítés, illetve a kilenc gesztenyefa, melyek a forró nyári évszakban is hűssé teszik a mikroklímát. A kertnek kb. a harmadát foglalják el a vendéglátóipari bútorok, további harmad parkosításra került, a fennmaradó rész pedig játszótér és gazdasági terület. A parkosított területen kőszobrokkal és kőpadokkal tettük izgalmassá az egykori gondozási központ kertjét.

Az üzlet célközönsége a körben védett, szintben is zárt, hangulatos, játékokkal felszerelt kerthelyisége miatt egyértelműen a családok lettek. Törzsvendégeink még a notebook-kal érkező „távdolgozók”, a hétvégi kirándulók és az üzleti partnerek, illetve a helybéli reggelizők is. A kerthelyiség alkalmas állófogadások, születésnapok és esküvői szertartások lebonyolítására.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 19.00
Vasárnap09.00 – 19.00

Nyári időszakban 20.00-ig tart nyitva.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Diners Club, American Express, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek