56+A - és ami "nem marad köztetek"

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

"Nem marad köztetek" - olvasható a reklámfelirat Városmajor megállónál - pedig de! Ugyanis mióta elindult a fonódós beruházás, már biztos volt, hogy újra lesz villamosunk 56-os számmal. Hát most eljött a nap, ám egyúttal a 18-as valóban nem marad köztünk, végleg eltűnt.

"Új villamosjárat indul 56-os jelzéssel Hűvösvölgytől a Krisztina körúton és a Fehérvári úton át a Városház térre. A villamos csak hétköznap csúcsidőben közlekedik, 7-8 perces követési idővel. Hétköznap csúcsidőszakon kívül, valamint szombaton és vasárnap a szintén új 56A villamossal lehet utazni Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér M között, a Krisztina körúton át." - írja a BKK.

A fonódó miatt életbelépett változásokról a BKK honlapján olvashatsz.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek