Így szivatja az Önkormányzat az itt élőket!

Oszd meg másokkal!

https://www.facebook.com/edit.tulcsik/posts/10204540354229421?pnref=story XII. kerületi Lakók figyelmébe! Sajnos ez így igaz! A XII. kerületben, a Királyhágó u. végén, aki visszakanyarodik a Márvány utcába, mivel, hogy mindkét utca egyirányú, az február 13-tól 50.000 Ft bírságot fizet! Kb. napi 5 millió forintot szed be így a kerületi polgároktól! Balázs Doffek 1 órája · Ma felhívtam a hegyvidéki rendészet nevű bűnbandát és megköszöntem az április elseji tréfát. Azt az ötvenezer forintról szóló csekket, amit tegnap kézbesített a posta. Mondták: nem vicc. Mondom: pedig az, mert amire hivatkozik, az 40 éve probléma, és még az átkosban sem sikerült megnyugtató megoldás találni rá az épp aktuális hatalomnak. Pedig nem ilyen amatőrök próbálkoztak... De nem is ez a lényeg. Kérdeztem: ki az, aki kiküldött egy ötven ezer forintos(50000.-) bírságot, amire se méltányosságot, se részletfizetést kérni nem lehet. Mondta, hogy a hegyvidéki önkormányzat törvényhozó testülete. Érted?! ..mert én nem. Az általam megválasztott és fizetett tintanyaló irodaszemét tövig leszopat, olyan tettért büntet (vegzál), ami gyakorlat a kerületben, ráadásul- és itt a hiba- olyan távol van a választóitól, hogy rendesen elhiszi: ma Magyarországon -ahol a gazdaság kib@aszott jól teljseít, ugye...- senkinek nem okozhat problémát holmi rongyos ötvenezer befizetése. És még csak attól sem tartanak-megkérdeztem!, hogy esetleg valaki rájuk gyújtja az épületet, tanácskozás közben. Vagy mindenki hét- nyolcszáz ezer forintot keres otthon...? mert ülök be a kocsiba és húzok haza... ... Hányok ettől a kibaszott országtól..! Na ezt a kötelező haladási táblát kéne látni az utca végéből, aki éppen a zöld lámpára vár!
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek