Sok helyen mérnek ma, Hegyvidéken itt!

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: napi.hu
fotó: napi.hu

Egynapos, gigantikus sebességellenőrzést tart a rendőrség, elképesztően sok helyre szállnak ki ma a traffipaxokkal. Még neve is van az ellenőrzésnek: Speedmarathon.

Ez valójában egy összeurópai akció: az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL szerda reggel 6 órától csütörtök reggel 6 óráig bonyolítja le az összehangolt ellenőrzést. Ez az akció, amelynek a lehetséges helyszíneire helyszíneket javasolhattunk. Ezek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok jelölték ki az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Az ellenőrzések napján a helyszínekre a rendőrség megyénként 10-10 személyt meg is hívott azok közül, akik az országos felhívásra reagálva javaslatot tettek.

A kerületben és a közvetlen környéken az alábbi helyeken és időkben számítsatok mérésre:

  • Hegyalja út (a Sánc u.-Krisztina krt. között) – 09.00-11.00
  • Németvölgyi út (a Szalánci utcánál) – 12.00-14.00
  • Konkoly-Thege Miklós út (a Magas utcánál) – 15.30-17.30

Az összes budapesti helyszínt és időpontot itt találhatjátok meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek