Nem jár a hétvégén az 59-es és az 59A

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nem jár szombat reggel üzemkezdettől vasárnap üzemzárásig 59-es és az 59A villamos sem a teljes vonalon, vagyis a Szent János Kórház és Márton Áron tér, illetve a Széll Kálmán tér és a Márton Áron tér között. 

A villamosok helyett a Széll Kálmán tér M (Margit körúton, a Dékán utcával szemközt és a Krisztina körúton, a Csaba utcánál lévő megállók) valamint a Mindszenty József bíboros tér (53-as busz végállomása) között az 59-es pótlóbusszal utazhatunk. A járat az Alkotás utca – Nagyenyed utca – Böszörményi út – Apor Vilmos tér – Németvölgyi út – Márton Áron tér – Hóvirág út útvonalon jár. A Szent János Kórház irányába a Széll Kálmán tértől javasolt az 56A vagy a 61-es villamosokkal továbbutazni. A villamospótló buszon kerékpár szállítható – közölte a BKK.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek