Éljen! Ezentúl minden hétvégén fölmegy a Normafához a 212-es

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: BKK
Fotó: BKK

Oké, még egy hónapot várni kell, de június 16-ától, szombattól a 212-es busz hétvégi napokon napközben a Boráros tér H végállomástól a Svábhegy érintésével egészen a Normafáig közlekedik. 

Télen nagyon jó ötletnek bizonyult, hogy a pesti oldalról is egyszerűen föl lehetett jutni tömegközlekedéssel hétvégenként a Normafához (meg a Borárosról jövet Újbudán is összeszedi az utasokat a járat). Még akkor is, ha a személyautók behajtását az igazán havas napokon csak kézi vezérléssel próbálták szabályozgatni, és így elég sokat ácsorgott néha dugóban a busz.

A BKK – a Hegyvidék Önkormányzatával együttműködve –  nemrég társadalmi egyeztetést tartott a főváros egyik legismertebb kirándulóhelye, a Normafa közösségi közlekedési kiszolgálásának bővítésével kapcsolatban. A meghirdetett tervezet része volt, hogy a hétvégi napokon a 212-es járat meghosszabbított útvonalon, egészen a Normafáig közlekedjen, hogy ezáltal a fővárosiak egész évben látogatott pihenőhelye könnyebben megközelíthetővé váljon. Ezt a javaslatot az egyeztetés ideje alatt véleményt alkotók döntő többsége támogatta, írta a BKK.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek