Már majdnem minden oké a Déli pályaudvaron

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Blikk
Fotó: Blikk

Korábbi cikkek a témában:

Egész éjszaka dolgoztak a Déli pályaudvaron, így szerda reggel hatra legalább a távolsági vonatokat illetően vissza lehetett állítani a szokásos forgalmi rendet.

Délelőtt tíz után ez a helyzet:

Az oroszlányi (S12) a pusztaszabolcsi (S40) és dunaújvárosi (S42) vonatok továbbra is Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek. Minden más vonat újra a Déli pályaudvarig közlekedik és onnan is indul.

Több vágányon újra közlekedhetnek a vonatok, ezért a nagykanizsai, keszthelyi, tapolcai, zalaegerszegi és szombathelyi távolsági vonatok ismét a Déliből indulnak és oda is érkeznek. A pusztaszabolcsi, dunaújvárosi és a székesfehérvári elővárosi vonatok a Déli helyett a helyreállítás befejezéséig Kelenföld állomásra érkeznek és onnan indulnak. Néhány járat esetében 10-15 perccel hosszabb lehet a menetidő.

Röviddel 22 óra után befejeződött a motorvonat visszaemelése. Ezt követően kezdték el a szakemberek a vágány javítását, majd a szerelvény elvontatását, a kidöntött felsővezetéket tartó oszlop és a vezetékrendszer szerelését. A helyreállítás várhatóan szerdán hajnalban és napközben is folytatódik, ezért továbbra is korlátozásokra és jelentős késésekre kell számítani, írja a MÁV.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek