Ha korábban érkeznél haza, minthogy a lezárásnak vége lenne: parkolási jó hír

Desktop

Tegnap tette közzé a hirdetményt az önkormányzat, tizedikén, míg tart a lezárás, könnyítettek a parkoláson:

Parkolással kapcsolatos lakossági tájékoztatás a 2019. április 10-én lezajló robbanószerkezet hatástalanítás idejére

Tisztelt Hegyvidéki Polgárok!

Amint már bizonyára értesültek róla, a Csörsz utcai Koltai Jenő Sportcentrum területén az építkezés során több II. Világháborús robbanószerkezetet találtak. A tűzszerészek a hatástalanítás idejére, 2019. április 10-ére biztonsági zárást rendeltek el a környéken. A hatóságnak több száz lakást, valamint a környező irodaházakat, hoteleket és vendéglátó helyiségeket kell kiüríteni. A kiürítésben érintett területen lakóknak vagy ott gazdálkodó személyeknek nem szükséges a területről a gépkocsijukat elvinni. Amennyiben azonban a tulajdonos a gépkocsijával elhagyja a területet, és a lezárás miatt még nem áll módjában a visszatértekor ott parkolni, a Hegyvidéki Önkormányzat biztosítja a kiürítés által érintett területen érvényes lakossági vagy gazdálkodói várakozási engedéllyel rendelkezőknek, hogy 2019. április 10-én külön díj fizetése nélkül parkolhassanak a kerület várakozási övezetének teljes területén, azaz más parkolási zónákban parkoló jegyet vagy mobilparkolást nem kell fizetnie! Az engedély kizárólag 2019. április 10. napjára vonatkozik.

Tisztelettel:

Hegyvidéki Önkormányzat

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek