Káosz lesz a hétvégén: lezárják a belvárost

Desktop

Április 13-tól április 14-ig jó sok lezárásra, forgalomkorlátozásra számíthattok a fővárosban. Íme a részletek:

A Vivicitta futóverseny miatt kell korlátozni a forgalmat a hétvégén a Margitsziget–Árpád híd–Népfürdő utca–Pesti alsó rakpart–Jászai Mari tér–Margit híd–Margitsziget útvonalon.

A szombati futamok főként a Margitszigetet érintik, ezért lezárásra kerül a XIII. kerületben a margitszigeti központi út 6:00–17:00 óra között.

Emellett forgalmi változásokra lehet számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcában, a Jászai Mari téren, a Pesti alsó rakparton (a Széchényi István tér és Népfürdő utca között) és a Margit hídon 14:50–16:00 óra között.

Vsárnap a rajt-és cél helyszínének kialakítása miatt lezárásra kerül a margitszigeti központi út 6:00–17:00 óra között.

A rendezvény miatt forgalmi változásokra kell számítani vasárnap is többek közt a Margit hídon, a Széchenyi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az újpesti rakparton 8:50–és 14:30 óra között.

Továbbá lezárják a Budai alsó rakpartot (az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között) 7:00–10:30 óra között, illetve a Pesti alsó rakpart teljes egészében 7:00–14:04 óra között.

A részletes, időpontokra bontott lezárásokról ITT olvashattok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek