17-es, 59-es, 61-es villamossal járók figyelmébe

Desktop
Kép: BKK
Kép: BKK

Kedden (június 18.) este 20:30-tól június 20-án, csütörtökön üzemzárásig karbantartás miatt 

  • a 61-es villamos a Széll Kálmán tér M és a Móricz Zsigmond körtér M között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusz jár. Vagy, alternatív eljutási lehetőségként a 17-es és az 56A villamossal is mehettek.igénybevételét ajánljuk.
  • a 17-es villamos terelve közlekedik, nem érinti a Móricz Zsigmond körtér M, a Tas vezér utca, a Szüret utca, a Pető Intézet (Villányi út), az Alsóhegy utca, a Budaörsi út / Villányi út, a BAH-csomópont, a Csörsz utca, a Királyhágó utca, a Nagyenyed utca és a Déli pályaudvar M megállót, a kimaradt szakaszon pótlóbusz jár.
  • az 59A villamos nem közlekedik a teljes vonalon, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhattok.

A részletek:

  • Az ideiglenes forgalmi rend szerint a 17-es villamos terelve, Krisztinavároson át jár a teljes útvonalon, a 61-es villamos pedig rövidített útvonalon közlekedik – Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér M között.
  • Az Alkotás utcán és a Villányi úton a 61-es jelzésű pótlóbusz jár, mely a Móricz Zsigmond körtéren a Villányi úton kijelölt megállótól indul. A Széll Kálmán téren a villamospótlóra a 139-es busz végállomásán és az 5-ös busz Krisztina körúti megállójában lehet felszállni.
  • Farkasrét térségébe a Mindszenty József bíboros térig az 59-es pótlóbusszal lehet utazni. A Széll Kálmán téri felszállóhelye a Margit körúton, a Dékán utcai gyalogos-átkelőhelynél kerül kijelölésre. A járat megáll a Széll Kálmán tér M (Csaba utca) megállóhelyen is.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?