Figyelem, esőnap: még csütörtökön is lesz forgalmi rend változás a Béla király úton

Desktop

Most tették közzé: a csapadékos időjárás következtében egy nappal tovább, augusztus 15-ig tart a Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út találkozásánál épülő körforgalom munkálatai miatti útlezárás és forgalmi rend változás.

A Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út találkozásánál épülő körforgalom munkálatai miatt lezárják a Béla király utat a Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út csomópontnál és a Béla király út - Cinege út kereszteződésénél is.

A Csillagvölgyi út ugyanezen időszakban zsákutca lesz az Alkony út és a Béla király út – Kútvölgyi út – Csillagvölgyi út csomópont között, megközelíteni az Alkony út felől lehet.

A Béla király út lezárt szakaszának kiváltását a Béla király út - Cinege út – Kútvölgyi út útvonalon biztosítják addig. A lezárt szakaszra kizárólag a fenti irányból (Cinege út) hajthatnak be az ott lakók. Az épülő körforgalomnál jelzőőr irányítja a forgalmat az útszűkületben.

A 155-ös busz közlekedését a változás nem érinti, a járat vonalán esetleg néhány perces késésre lehet számítani - tájékoztatott előre az önkormányzat oldala.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?