Hétfőtől újabb forgalmi rend változás a Béla király és a Zugligeti úton

Desktop

A Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út találkozásánál épülő körforgalom munkálatai ésa Zugligeti Általános Iskola előtti buszforduló építési munkái miatt augusztus 26-án és 27-én reggel 7 órától este 19 óráig lezárják a Béla király és a Zugligeti utat. A lezárás a Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út csomóponttól a Zugligeti út – Kuruclesi út kereszteződés közötti szakaszt érinti.

A Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út, illetve a Zugligeti út – Csermely út, valamint a Zugligeti út - Szarvas Gábor út - Árnyas út és a Zugligeti út - Kuruclesi út csomópontoknál a forgalmat jelzőőr irányítja. A lezárt területre az ott lakók behajtását biztosítják.

A 291-ös busz közlekedését a változás nem érinti. A 155-ös busz ideiglenes végállomása a Csillagvölgyi úti buszmegállónál lesz. A járatok vonalán esetleg néhány perces késésre lehet számítani.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek