Hétvégén pótlóbusz jár a Hűvösvölgybe

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: katacity
A kép csak illusztráció, fotó: katacity

Szeptember 14-én, szombaton üzemkezdettől szeptember 15-én, vasárnap üzemzárásig a hűvösvölgyi villamosok közlekedése karbantartás miatt az alábbiak szerint módosul:

  • Az 56A villamos Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér M között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhattok. Alternatív eljutási lehetőségként a 61-es villamos igénybevételét ajánlja a BKK.
  • A 61-es villamos Budagyöngye és a Szent János Kórház között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhattok.

A hűvösvölgyi villamosok módosított rend szerint járnak. Az 56A jelzésű rövidített útvonalon, csak a Széll Kálmán tértől indul, a 61-es villamos a Szent János Kórháztól (az 59-es járat megállójától) közlekedik a Móricz Zsigmond körtér felé. Hűvösvölgy és a Budagyöngye között egy másik 61-es jelzésű villamossal is lehet utazni.

A Széll Kálmán tértől (a Margit körúton kijelölt megállótól) Hűvösvölgyig a 61-es pótlóbusz is jár, amely a Szilágyi Erzsébet fasoron és a Hűvösvölgyi úton minden érintett megállóhelyen megáll.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek