Érdekes laboratóriumi nyílt napra hívnak minket Csillebércre

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nyílt nap keretében mutatja be szakszerű vezetéssel az érdeklődőknek a radiofarmakonokat gyártó új tisztateret az Izotóp Intézet Kft. május 6-án. A megújult légtechnika és az új tisztatér kialakítása közel félmilliárdos beruházása a vállalkozásnak. A speciális laboratóriumokban látható, hogy mit, miért és hogyan készítenek itt.

De mik azok a radiofarmakonok? A radiofarmakonok a gyógyászatban használt radioaktív szerek, amelyeket az emberi szervezetbe juttatva felhasználhatnak terápiás, diagnosztikai vagy kutatási célokra is.

A nyílrt nap reggel 9-10 között kezdődik a regisztrációval, majd maga a vezetés délután 1-2 között ér véget.

Helyszín: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.

A látogatás ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött és csak 16 éven felülieknek lehetséges. A bejelentkezési határidő: 2017. május 4. (csütörtök) éjfél. Bejelentkezni az izotop@izotop.hu e-mail-címen vagy + 36-1-391-0802 telefonszámon lehet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek