Megvan a pénz a Nemzeti Táncszínház épületére

Oszd meg másokkal!

Desktop
Forrás: soundhead
Forrás: soundhead

A Nemzeti Táncszínháznak jó ideje nincs saját játszóhelye, de most azzal, hogy maradék szükséges pénzt is megítélték a Millenáris Parkban lévő épület átalakításához, a finisbe ért a projekt, jövő tavaszra készen is lehet a Zoboki építésziroda által tervezett színházépület.

Az építészek érdekes feladatot kaptak, mert egy megőrzendő műemlék épületet, a MOM régi generátorházát kellett modern, minden technikával felszerelt színházzá varázsolniuk. Színházépítésben van már tapasztalatuk, nem is akármilyen, hiszen a Müpa is az ő alkotásuk. 

Most olyan kiegészítést terveztek a régi piros téglaház elé, ami nem csak a színház díszes bejárata lesz, hanem közösségi, fogadó térként is szolgálhat, kávéházzal, ücsörgős lépcsőkkel, szóval azoknak is érdemes lesz betérni, akik nem pont előadásra jönnek. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek