Kinőtte a helyét a Városmajori Színpad: pályázatot írtak ki, hogyan lehetne szebb, jobb és nagyobb

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., a Városmajori Szabadtéri Színpad "gazdája" a margitszigeti és a városmajori színpadok előadásait mind innen szervezi, ez nyaranta 100-120 esemény. Az eredeti épületet kinőtték, konténerekkel próbálták ideiglenesen megoldani, de ez így senkinek sem jó igazán.

Ötletpályázatot írtak ki, a jelenlegi épület bővítésével és átalakításával vagy új épület elhelyezésével tájépítészetileg is összefogott, egységes építészeti megfogalmazásban szükséges rendezni a meglévő állapotot. Olyan megoldás szükséges, ahol teljes kihasználtsággal működhet a létesítmény, a színház, közösségi tér, előadóművészeti és alkotói munkák műhelye. A tervezés során a parkhasználók igényein túl az ökológiai szempontok (fenntarthatóság, környezetbarát anyaghasználat és technológiák) figyelembevétele is fontos, írják.

Profiknak, építészeknek, szakértőknek: a részletes kiírást itt találjátok, az önkormányzat oldalán.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek