Silent book: kép szöveg nélkül

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: prae.hu
Kép: prae.hu

Neve is van már a csupa kép, szöveg nélküli könyveknek, és nem csak babáknak szól: a képek, rajzok képesek áthidalni a nyelvi akadályokat, egy szó nélkül mesélnek történeteket. Ez a silent book, a csendes könyv.

Rofusz Kinga lírai illusztrációi ismertek és elismertek Magyarországon és külföldön is. Legutóbbi könyve, amely a Vivandra Kiadó gondozásában jelent meg, igazi különlegesség: az otthon című képeskönyv szöveg nélküli silent book. Ennek anyagával, az eredeti illusztrációk kiállításával köszöntjük házunkban a Magyar Kultúra Napját, írja az önkormányzat oldala.

A kiállítás a Virányosi Közösségi Házban nyílik, január 19. szombaton, 16 órakor. Sándor Csilla, a Csodaceruza gyermekirodalmifolyóirat alapító-főszerkesztője nyitja meg.

A kiállítás megtekinthető 2019. február 10-ig. Előzetes jelentkezés szükséges a +36 1 200 8713 telefonszámon.

Helyszín: Virányosi Közösségi Ház, 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek