Városmajori Szabadtéri Színpad: a pályázat eredményei

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: foursquare
Kép: foursquare

Tavaly év végén írt ki pályázatot a hegyvidéki önkormányzat, profiktól (építészektől, szakértő csapatoktól) várták az ötleteket, hogyan lehetne a Városmajori Szabadtéri Színpadot és a környékét úgy "helyrehozni", hogy a színház is megmaradjon, meg a park is.

A pályázatra 27 érvényes pályamű érkezett. Rangsorolás nélkül 1,5 millió forintot kapott három pályamű, egy kiemelt megvételben részesült 1,1 millióért, további hármat rangsorolás nélkül vásároltak meg 800 ezer forintért - számolt be az eredményekről az Urbanistának az önkormányzat.

Érdemes végigkattintgatni az albumokat, itt most csupa olyan látványtervet és tervet találsz, amik hétköznapi emberek számára is értelmezhetők, segítenek elképzeni, mire is gondoltak a tervezők. 

Mielőtt belevágtok, ne felejtsétek, ez csak egy ilyen "ötletgyűjtő" pályázat volt, nem jelenti azt, hogy ezek közül konkrétan bármelyik is megvalósulna. Szóval szóljatok hozzá, kirtizáljatok, tegyétek hozzá a saját ötleteiteket. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek