Játékos virányosi hétvége, családi programok szombatra és vasárnapra

Desktop

Kétnapos családi hétvégén mutatkozik be az idén 30 éves Virányosi Közösségi Ház.

Szeptember 14-én és 15-én a régi, közkedvelt és az új családi programjait mutatják meg nektek: lesz koncert, zenés mesejáték, kézműves foglalkozások, diafilmkuckó, Kerekítő Tippentő, társasjátékok, sakk, kerti játékok, táncoktatás, szabaduló szoba, kiállítás. 

szeptember 14. szombat, 10.00 – 17.00 óráig

 • 10.00 Kapunyitás
 • 10.30 Diafilmkuckó
 • 11.00 Danny mesél: Szaszuma és a szél (Szaszuma, az apját óvó és bátor lány útnak indul hárompúpú puputevéjén, hogy megtalálja a sivatagból érkező vad szelek forrását, melyek tönkreteszik falujuk termését. A lány, hallgatva puputevéjének ütemes baktatását, többször is bebizonyítja rátermettségét, megszabadítja faluját a szelektől, és még varázslattal is megsegíti öregapját. És a mese végén a gyerekek a puputeve táncát is megtanulhatják a mesélőtől.)
 • 11.00 Újrahasznos kézműveskedés az Európalánta Egyesülettel
 • 13.00 „Én táncolnék veled!” szenior örömtánc nagyszülők és unokák részére Drimál Andreával
 • 16.00 Modern tradíció – A FoltModern Klub kiállításának megnyitója

szeptember 15. vasárnap, 10.00 – 16.00 óráig

 • 10.30 Kerekítő Tippentő Cseke-Marosi Eszterrel
 • 11.00 Szalóki Ági családi koncertje
 • 11.00 - 14.00 Szerkesszük együtt a Csodaceruzát! (A Csodaceruza gyereklap szerkesztősége szeretettel várja a gyerekeket, hogy újrahasznosított eszközök segítségével létrehozza mindenki a saját, egyedi Csodaceruza lapszámát.Játék, ismeretterjesztés és kreativitás!)
 • 11.00-14.00 Vendégünk Rollinger Károly, a Virányosi Közösségi Ház sakk szakkörének vezetője.
 • 13.00-13.30 “Én táncolnék veled!” - Klasszikus táncok tanulása Székely Attilával, a Harmónia Táncklub vezetőjével.

Mindkét napon 10.00-16.00 óráig társasjátékok, kerti játékok, sakk, diafilmek, gyermekkiadványok vására valamint tematikus szabadulószoba.

A szabadulószobás játékban 4-6 fős csapatok vagy családok vehetnek részt. A nyomozó irodájában vagyunk, egy bankrablást kell megakadályozni, a rendőrség munkáját segítve, a kiszabadulásért. Előzetes regisztráció szükséges: a viranyosiszabaduloszoba@gmail.com e-mail címen vagy a +36 1 200 8713 telefonszámon.

A belépés valamennyi programra díjtalan.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek