Ilyenek voltak a nanobuszosok fizikaórái

Oszd meg másokkal!

Desktop
Seltsam László, az Arany János Általános Iskola és Gimnázium fizikatanára és tanítványai a nanobusznál (fotó: ittlakunk.hu)

A múlt héten a kerületben turnézó "nanobuszról" cikket már olvashattatok, az önkormányzati HegyvidékTV azonban le is filmezte az egyik rendhagyó fizikaórát, amelyet a busz személyzete celebrált, meg is nézhetitek a videót, amelyen Váczi alpolgármester is beszél a programról.

A nanobusz hétfőn az Arany János Általános Iskola és Gimnázium szomszédságában, kedden a Tamási Áron Iskolánálszerdán a Városmajori Gimnáziumnál állt meg. Ma (vasárnap) még megnézhetitek a lezárt Lánchídnál, a Tudományok Hídja programon.

A 18 millió forintért meg- és kiépített járművet a Tungsram márkát is birtokló amerikai GE cég finanszírozza, hogy fölkeltse a diákokban a természettudományos érdeklődést és a jövőben minél többen jelentkezzenek természettudományos egyetemi szakokra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek