Önsétáltató kutyus a Normafán

Oszd meg másokkal!

Desktop
Olvasói fotó, FB
Olvasói fotó, FB

Most kaptuk egy olvasónktól a friss fotót: ez a kutyus sétál gazda, póráz, és minden egyéb civilizált kellék nélkül a Normafánál.

Tudom, írtátok már, önsétáltató.

Nos, ha valamelyikőtök ismeri a gazdit, próbáljatok meg beszélni vele: ez így nem maradhat. Bármilyen cuki is, nem jó ez nekünk, sétálóknak (hát még ha kutyával vagyunk, én például nagyon utálom, hogy a pórázon lévő "haveromnak" kell extra jól viselkedni, ha egy póráz nélküli szimatolgatja körbe), nem jó a kisgyerekeket sétáltatóknak, nem jó a természetnek, és nem jó a kutyának sem.

Persze vannak a gazdival beszélgetésen túl drasztikusabb megoldások is, de hátha nem lesz rá szükség. Köszönjük előre is mindenki segítségét.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek