Az édes élet kellékei - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Igazi nyári, olaszos életérzés? A Tchibo webáruház heti ajánlatában olyan darabok közül válogathatunk, amelyekkel könnyedén bevihetjük az édes élet hangulatát a lakásba – és a ruhatárunkba is, de még az utazásokat is kellemesebbé tehetjük általuk! Ruhák, konyhai eszközök és kiegészítők és számtalan egyéb termék várja, hogy felfedezzük őket, és a megfelelő kombinációkkal feldobjuk a meleg nyári napokat!

Mi lehet olaszosabb egy jó tésztánál? Semmi, azonban a hangulatunkat és az ételt is feldobhatjuk, ha saját kezűleg készítjük el azt, igazán jó minőségű alapanyagok felhasználásával, és egy elegáns megjelenésű tésztakészítő gép segítségével! A nemesacélból készült gép hosszú élettartamú, nehéz
szerkezet, amelyen pirosra lakkozott házat találunk és bármilyen tészta elkészítésére alkalmas: a tésztavastagság beállítható, így spagetti és metélt mellett akár tortellinit, vagy lasagnét is készíthetünk. A géphez receptjavaslatok is tartoznak, így a kibontás után azonnal nekiláthatunk a friss tészta elkészítésének!

Kétféle színben és formában kapható a terrakotta sütőforma, amiben a sütés mellett főzhetünk is, ráadásul tálalásra is kitűnően alkalmas: a kerek sütőforma esetén menta-világoskék, az ovális esetén pedig egyszínű fehér a belső bevonat, ami jól kiemeli a benne megfőzött ételt, miközben a formák külső, natúr terrakotta színe is rusztikus, mégis elegáns megjelenést biztosít. A kiváló minőségű bevonatoknak köszönhetően a formák akár mosogatógépben is tisztíthatók.

Tapasok, vagy antipastik változatos tálalására alkalmas, kisebb darabokat is találunk a heti ajánlatban: a két darabos szettben kapható terrakotta tálkák közül az egyik menta, a másik fehér színű bevonattal készült – a bevonat a teljes belső oldalt fedi, és kívül is egészen lenyúlik, miközben látható marad az eredeti, natúr terrakotta szín is. Ezek a tálkák is tisztíthatók mosogatógépben, ez előtt azonban nem csak praktikus segítséget nyújtanak a felszolgáláshoz, hanem az asztalt is ékesítik!

Igazi többfunkciós darab a 7 literes nemesacél fazék szűrőbetéttel, amelyben a szűrőnek köszönhetően nem csak tésztákat főzhetünk egyszerűbb módon, hanem akár kíméletes párolásra is használhatjuk, üvegfedele pedig a fazekat a betéttel együtt vagy anélkül használva is tökéletesen illik a tetejére. Mind a fazék, mind a betét füles kialakítású, így nagy hő esetén is kényelmesen megfoghatók, ráadásul a fazék amellett, hogy praktikus belső skálázás és kiöntőperem is van rajta, bármilyen típusú tűzhelyen használható - akár indukciós főzőlapon is!

A kínálatban praktikus szilikon kiegészítők közül is többfélét találunk: a világoskék szilikon szűrőrátét és a piros szilikon kifutás- és fröccsenésgátló egyaránt jól jön majd, ha szeretünk a konyhában ügyeskedni! Ha a kész tésztának főzés után az edényben kell maradnia, akkor a szűrőrátéttel ez
könnyedén megoldható, ráadásul az eszköz 20-tól 28 cm-ig bármilyen átmérőjű edényre illeszkedik két csipesze segítségével – használat után pedig mosogatógépben is tisztítható! A másik eszköz 18-24 cm átmérőjű edényeken áll majd a kifutás és a kifröccsenés útjába, ráadásul mikrohullámú
sütőben
is nyugodtan alkalmazhatjuk, így megakadályozva, hogy az amúgy nehezebben tisztítható hely szennyeződjön.

A 2 az 1-ben konyhai szűrő és tál egy praktikus alsó zár segítségével válthat funkciót szükség esetén: az esztétikus fehér tál alja ugyanis lyukacsos, így a szilikon alsó zárat levéve szűrőként is használható, azzal együtt pedig bármit tarthatunk benne, az biztosan nem fog kifolyni. A mindkét oldalán füles tál/szűrő kiváló minőségű, erős műanyagból készült, és mosogatógépbe is nyugodtan tehetjük, így használat után a tisztítása sem okoz majd gondot.

A teljes heti kínálatban rengeteg további ruhadarabot, konyhai és egyéb eszközt találunk az édes élethez, fedezzük fel hát az összes lehetőséget, és válogassuk össze kedvünkre a legszükségesebb darabokat!

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?