ZENEBÖLCSI - ingyenes próbanap

Programot feltöltötte:
Kriszta Szalontai

Oszd meg másokkal!

Desktop
1-3 éves gyermekeket várunk

Zenebölcsi hétfőnként 9-12 óráig, 1-3 éves korú kisgyermekeknek, zenetanár vezetésével, eleinte szülőkkel, nagyszülőkkel vagy babysitterrel. Beszoktatás után a gyermekek felügyeletét vállaljuk. BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES: http://www.hilltoptanoda.hu/aktualis

Ha közel áll hozzád, fontos számodra a zene, és örömmel követnéd gyermeked első lépéseit ezen az úton, várunk a Zenebölcsiben! A dalokat, mondókákat hangszerek segítségével tesszük még érdekesebbé, izgalmasabbá.

Yehudi Menuhin szavaival kezdve „A zene az ember legősibb kifejezési formája...” , és Kodály Zoltán szavaival folytatva „A zenei nevelésnek az anyaméhben kell elkezdődnie...”  tudnám leginkább összefoglalni hitvallásomat.  A Zenebölcsi  a legalkalmasabb arra, hogy e két vezérelvet szem előtt tartva a születés után folytatódjon ez a csodálatos út.

Dalok, mondókák, hangszerek segítenek a közös éneklés, zenélés örömének átélésében. Megfigyeljük, felfedezzük a zene hangjait a természetben! A zene hallgatása, az éneklés, a ritmus keltés mind elősegíti a belső harmónia kialakulását. Az együtt zenélés, éneklés során figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat. Az egyéni személyiségjegyekre figyelve izgalmas, kreatív foglalkozás bontakozhat ki. Számítunk a szülők aktív részvételére, hiszen e közös tevékenység során erősödik az érzelmi kapcsolat, a kötődés szülő és gyermek között.

A foglalkozások során feloldódunk az együtt éneklés, zenélés által, a kisgyermekek pedig ebben a boldog, felszabadult légkörben lubickolva csöppennek bele egy varázslatos  világba. Célunk, hogy a dalokat, mondókákat  otthon se kelljen nélkülözniük a csöppségeknek. Ehhez minden segítséget igyekszünk megadni. A Hill-top Családi Napközi festői környezete, a természet közelsége pedig üdítőleg hat testünkre, lelkünkre egyaránt!

Diószegi Györgyi zenepedagógus

VÁRUNK A ZENEBÖLCSIBEN!

-----------------------------------------------------------------------------------

A Hill-top Tanoda (Családi Napközi) a hegytetőn, egy csöndes zsákutcában, természetvédelmi terület mellett található. A közeli erdő, s szépen gondozott kertünk játszótere a gyermekek mozgásigényét kielégíti, igyekszünk minél több időt a friss levegőn tölteni. Tornaszobánk, fejlesztőjátékaink, kertünk és mászókáink térítésmentesen kipróbálhatók - Nyílt nap: április 3. hétfő.

Hill-top Tanoda (Családi Napközi)

Szalontai Kriszta, 06-30-895-5395, info@hilltoptanoda.hu, www.hilltoptanoda.hu

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek