KISKERTÉSZ TANFOLYAM - Gyógynövényismeret gyerekeknek

Programot feltöltötte:
Kriszta Szalontai

Oszd meg másokkal!

Desktop
Gyógynövény tanösvény gyerekeknek

KISKERTÉSZ TANFOLYAM – GYÓGYNÖVÉNYISMERET GYEREKEKNEK
4 alkalom játékos foglalkozás a gyerekeknek – 4 szabad szombat a szülőknek

2017. május 6. szombat
Botanikai alapismeretek játékosan. Interaktív feladatok és csíráztatás. Aromazsákocska készítés (hazavihető).

2017. május 13. szombat
Gyűjthető gyógynövények nyomában - növényismereti séta és gyűjtögetés. Gyógytea kóstoló. Teafilter készítés (hazavihető).

2017. május 20. szombat
Termesztett gyógynövények a Botanicon Tankertben. A Gyógynövény tanösvény bejárása. Gyógynövény szaporítás (hazavihető).

2017. május 27. szombat
Kerti eszközök megismerése és növényápolási feladatok az évszaknak megfelelően. Magvetés tőzegpogácsába (hazavihető). Limonádékészítés gyógynövényekkel, gyereknapi buli.

Helyszín: Botanicon Kert Klub (1121 Budapest, Kázmér út 51.)     http://www.botanicon.hu/

A tanfolyamot 8-14 éves gyermekeknek ajánljuk. A tanfolyam minden alkalommal 10-16.00 óráig tart, a nap folyamán pihenésre, játékra, beszélgetésre is van lehetőség. Rossz idő esetén a foglalkozásokat teremben tartjuk. A tanfolyam önellátó, kérjük, a gyerekeknek egész napra elegendő uzsonnát és ebédet csomagoljanak. Az ebéd főtt étel is lehet, szívesen megmelegítjük, kulturált elfogyasztására van lehetőség és idő.
A 4 alkalmas tanfolyam ára 40.000 Ft/fő, melybe a Tankert és a beltéri helységek használata, az anyagok és foglalkozások díja, valamint a hazavihető oktatócsomagok ára is beletartozik. A tanfolyam ára az első alkalomkor egy összegben fizetendő.
Kedvezmények: törzsvendégeinknek (tábor, szakkör) és testvéreknek a tanfolyam ára 37.000 Ft/fő.
Ajándék: minden résztvevő ajándékba kapja Szalontai Kriszta Gyógynövények és tanösvények című túrakalauzát, melyből 70 gyógynövény és 35 gyógynövényes kirándulóhely ismerhető meg részletesen (a könyv értéke 3000 Ft, kapható a könyvesboltokban).

A tanfolyamot tartja: Szalontai Kriszta kertészmérnök. Érdeklődés: 06-30-895-5395      kertklub@botanicon.hu

Bővebb információk: http://www.botanicon.hu/

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek