NYÍLT NAP DÉLUTÁN a Hill-top Családi Napköziben

Programot feltöltötte:
Kriszta Szalontai

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kerti móka

Nyílt nap: június 8-án csütörtök délután,16.30-18 óráig. Felvétel: az üres helyekre a felvétel folyamatos, 1-6 éves gyermekeket fogadunk. Már lehet jelentkezni a 2017/2018-as nevelési évre – új csoportunk 2017 szeptemberében indul. Információk: http://www.hilltoptanoda.hu/aktualis

Javasoljuk, hogy látogasson el hozzánk, ismerje meg csapatunkat, környezetünket. Hozza el gyermekét, figyelje meg, hogy érzi magát nálunk! Tornaszobánk, fejlesztőjátékaink, kertünk és mászókáink nyílt napunkon térítésmentesen kipróbálhatók.

Nemcsak gyermekeket, hanem családokat várunk. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a www.hilltoptanoda.hu/aktualis oldalon keresztül. Szeretettel várjuk!

ZENEBÖLCSI programunkat 1-3 éves gyermekeknek és szüleiknek tartjuk hétfőnként. Ingyenes próbanap: június 12. hétfő.

Hill-top Tanoda (Családi Napközi)

1121 Budapest, Kázmér út 51.

www.hilltoptanoda.hu

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek