Vacsora Sándor György humoralistával

Programot feltöltötte:
Sassorsi

Oszd meg másokkal!

Desktop
Sándor György humoralista
Sándor György humoralista

Sándor György "humoralista", előadóművész, Kossuth-díjas, a Nemzet Művésze.

A mi Gyuri Bácsink, a Pane Vino család tagja, törzsvendégünk.

Sándor György gyakran betér hozzánk egy finom ebédre, vacsorára. Egyedül, vagy kedves feleségével, olykor barátaival. Mindenkinek egyesével köszön, mindenkivel kezet fog, legyen az szakács, felszolgáló, mosogató, vagy akár épp egy vendég.

Viccelődik kicsit chefünkkel, tanácsát kéri a választásban, és nekilát az ebédnek, amit sok humorral kísér. Az étterem felderül tőle.

Április 1-jén, szombaton este a Pane Vinoban tartott önálló estjén egy jó vacsora után mindenki átélheti azokat a szívderítő pillanatokat, amiket Gyuri bácsi szerez nekünk.

Az estre a belépés díjtalan, de előzetes asztalfoglaláshoz kötött. A vacsorafoglalások javasolt időpontja 17.00-18.30 h.

További információk és asztalfoglalás:
+36 30 526 0143
+36 1 784 3023
e-mail: vbgastrokft@gmail.com

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek