Beiratkozás a Hill-top Családi Napközibe

Programot feltöltötte:
Kriszta Szalontai

Oszd meg másokkal!

Desktop
Sok időt töltünk a levegőn

A Hill-top Tanoda várja az 1-6 éves gyermekeket rendszeresen vagy időszakosan, egész napra vagy fél napra. Minden nevelési évben egy vegyes korosztályú csoportot indítunk. Környezeti nevelés, mozgásfejlesztés, zenebölcsi, magyar-angol nyelvi program színesíti a nálunk töltött időt. Budán, a Széchenyi-hegy tetején, gyönyörű környezetben, igényesen berendezett villaépületben fogadjuk a gyermekeket.

Már fogadunk jelentkezéseket a 2017. szeptemberben kezdődő nevelési évre, BEIRATKOZÁS: 2017. május 29-én. Előtte Nyílt napunkon, Zenebölcsi programunkon vagy időpontegyeztetést követően ismerhetjük meg egymást.

Nyílt nap: ingyenes zenés program közös eszegetéssel, kötetlen játékkal 1-3 éves gyermekeknek és családjuknak.

2017. május 15. hétfő délelőtt

2017. május 25. csütörtök délelőtt

Ha a Nyílt napok időpontja nem megfelelő, látogatáshoz kérjen egyéni időpontot!

Nemcsak gyermekeket, hanem családokat várunk - reméljük, hogy az édesapák vagy akár a nagyszülők is el tudnak jönni hozzánk. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Szeretettel várjuk, ismerjük meg egymást a Nyílt napon!

Jelentkezés: www.hilltoptanoda.hu/aktualis

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek