Texas State University Chamber Orchestra

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

A Texas State University Chamber Orchestra (Texasi Állami Egyetem Kamarazenekara) ugyanezen felsőfokú oktatási intézmény szimfonikus zenekarának válogatott tagjaiból alakult együttes, vezetője Dr. Carolyn Watson. A kamarazenekari irodalom teljes spektrumát öleli fel repertoárjuk, egyaránt játszanak népszerű klasszikus feldolgozásokat, kortárs műveket, világzenét, populáris darabokat és filmzenét is. Az együttes tagjait szigorú feltételrendszer szerint választják ki professzionális felkészítőik. A zenekar évente 3-4 koncertet ad szűkebb pátriájában, idei Közép-Kelet Európai hangversenykörútja során Budapesten, Prágában és Bécsben lép fel.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek