Kiállítás Breszkovics Bernadett képeiből

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

“Hangok, fények, helyszínek- foltok, színek, ritmusok – egyszerre inspirálóak számomra, elsősorban vizuális értelemben. Festményeimben “imaginárius” belső tereket alakítok ki, melyeket az engem ért különböző hatások szerint formálok és írok át. Játékosan közelítem meg ezeket a tereket, olykor torzítom a perspektívát és csavarom a látványt, olykor mindezeket elhagyva csupán a teret és tárgyait absztrahálom. Mindig az adott koncepció és az inspiráció, “belső indíttatás” döntő abban, hogy milyen irányba viszem el az adott látványt. Alapvetően a színek tudatos egymásmellé helyezése és egy formai nyelvezet /rendszer kialakítása lényeges számomra minden kép megalkotásánál, ugyanakkor szeretek “jelen lenni” a képalkotás folyamatában és rugalmasan igazodni egyes akkordokhoz, vagyis a kép elemeit figyelve egymáshoz hangolva alakul ki a végeredmény. 

Célom, hogy a kép nézőit bevonzzák képeim egy vízió vagy álomszerű térbe, mely egyben el is tér a valóságos térélménytől, ugyanakkor kötődhet is a néző egy-egy térelem, asszociáció révén és azonosulhat, átélheti a saját és a kép által sugallt atmoszférának kettősét.”

/Breszkovics Bernadett/

A belépés díjtalan.

2017. augusztus 1. kedd, 08.002017. augusztus 31. csütörtök, 23.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek