BOTANICON TÚRÁK GYEREKEKNEK - Játékos természetismeret

Programot feltöltötte:
Kriszta Szalontai

Oszd meg másokkal!

Desktop
Tájékozódás az erdőben

Hasznos program a gyereknek, szabad szombat a szülőnek! A Botanicon Kert Klub tavaszi programjai:

  • 2018. május 12. MADARAK ÉS FÁK NAPJA: A Botanicon tankert madárbarát kertjének bejárása, fészkek, odúk, madárhangok megfigyelése. Erdei madárles, majd játszótéri program.
  • 2018. június 9. ERDŐKÓSTOLÓ SÉTA: Kirándulás szezonális gyógynövényeket keresve. Erdei fűszernövény gyűjtés és felhasználás, kóstolás. Végül játszótéri program.

Túrák gyerekeknek - Játékos természetismeret. A programok 10-17 óráig tartanak, az időjárástól függően 1-5 órát töltünk a szabadban. A séták hossza kb. 3-7 km. A programot 5-12 éves gyermekeknek ajánljuk. Kiindulási és érkezési helyszín: Botanicon Kert Klub és Hill-top Tanoda (1121 Budapest, Kázmér út 51.), természetvédelmi terület közelében. A gyermekeknek ebédet és uzsonnát biztosítunk. A kirándulásokat rossz idő esetén is megtartjuk, de rövidített időtartamban. A fennmaradó időben saját kerti játszóterünkön vagy tornaszobánkban mozoghatnak a gyerekek, illetve szerepjátékok, társasjátékok, természetismereti és mesekönyvek is rendelkezésükre állnak.

Az időjárásnak megfelelő, erdei utakhoz való ruhát és cipőt, valamint hátizsákban innivalót kérünk! Távcsőt, fényképezőgépet, iránytűt, határozókönyvet szabad hozni.

A túrák ára természetismereti programmal, étkezéssel, saját létesítményeink használatával 10.000 Ft/nap/gyermek. Bővebb információk, jelentkezés: www.botanicon.hu, 06-30-895-5395, info@botanicon.hu

NYÁRON TÁBOROKBA VÁRJUK A GYERMEKEKET: kertésztáboraink, természetismereti táboraink évek óta népszerűek. Jelentkezzen minél korábban, hogy biztosítsa gyermeke helyét! TURNUSOK: http://www.botanicon.hu/galeria/turnusok

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek