Romance zero / Mézes Tünde

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mézes Tünde: Romance zero

A kiállítás központi darabja egy tárgyegyüttes, mely egy japán cég matrac hirdetésének újraértelmezése a fogyasztói társadalom által termelt felesleg szemszögéből tekintve. A létező, valóságos egy szeletének felhasználásával a művész egy fiktív terméket állít elő, melyet megfoszt minden funkciójától, ám kontextusát az eredeti plakát egy részletének bemutatásával konzerválja. Így jön létre az a kettősség, melyben a valóság találkozik az elképzelt, idealizált világgal. Mézes Tünde a világ létező tárgyait vizsgálja, a műtárgyakra jellemző szempontok alapján és így készít saját verziókat, melyek aztán a déjà vu (franciául: „már láttam”) érzésével játszanak.

2018. február 15. csütörtök,
19.0023.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek