Komolyzenei történetek #3: reggeli kávé koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hangaram Együttes kamarazenei formáció alapító tagjai a BFZ - Budapesti Fesztiválzenekar aktív művészei, Iván Tímea (hegedű), Juhász Barna (brácsa) és Lee Yanghee (cselló). Céljuk, hogy kisebb közösségekben népszerűsítsék a zenei örökség gyöngyszemeit. 
"Komolyzenei történetek" hangversenysorozatuk nagy sikernek örvend a zenekedvelő közönség körében. A sorozat harmadik állomásaként a budapesti Koreai Kulturális Központ (주헝가리 한국문화원)ban várják az érdeklődőket egy egyedülálló hangulatú koncertre. A komolyzenei előadások megszokott esti órái helyett a reggeli kávé mellé szeretnék becsempészni Mozart, Beethoven, Haydn, Schubert, valamint két koreai dal vonósnégyes feldolgozásának dallamait. A közönség a kiváló művészek zenei produkciója mellett egy csésze finom kávé és más frissítők mellett érdekes történeteket hallgathatnak meg a zenészektől.

▶ PROGRAM: 
• Wolfgang Amadeus Mozart: B-dúr duó hegedűre és brácsára, kv. 424
• Ludwig Van Beethoven: Esz-dúr duó brácsára és csellóra, WoO 32, „Szemüveg” 
• Joseph Haydn: G-dúr vonósnégyes, Op.17, No.5 
(I. Moderato, II. Menuetto: Allegro, III. Adagio, IV. Presto)
• Franz Schubert: c-moll vonósnégyes, No.12, D703, „Quartettsatz”
• Koreai népi vonósnégyes (Kim Han-Ki átiratában): „Eollekkolleri”, „Youya” („Rókakoma”)

Hangaram Együttes:
Iván Tímea (hegedű), Illési Erika (hegedű), juhász Barna (brácsa), Lee Yanghee (cselló)

▶ REGISZTRÁCIÓ: 
A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen az űrlapon lehet https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjJdfNZ0CrD7J85Xy6GeoiyNkZG1Yp...

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek