Jámbor követelőzők

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Borsik Miklós, Németh Bálint és Simon Bettina verseket olvasnak fel előre eltervezett és rögtönzött sorrendben.
Az est címéül választott szófordulat Kassáktól származik. Így utal azokra, akik a költőkön számon kérik verseik vers-mivoltát. (Kassák Lajos: Szintétikus irodalom. Ma folyóirat, 1. évf. 2. szám )

BORSIK MIKLÓS 1986-ban született Budapesten. Dunakeszin nőtt fel. Verseket ír, szerkeszt, néha dobol, rajzol. Az ELTE doktori hallgatója, magyar szakon végzett. 

NÉMETH BÁLINT 1985-ben született Sárváron. Első, Kiküszöbölés című verseskötete 2014-ben jelent meg a Liget gondozásában. A második, A hangyák élete a 208. JAK-füzetként látott napvilágot a Magvetőnél. 

SIMON BETTINA 1990-ben született Miskolcon, Pécsett nőtt fel. Művészettörténetből diplomázott az ELTÉ-n. Első verseskötete Strand címmel látott napvilágot a 209. JAK-füzetként a Magvetőnél.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek