Bóbita Bábszínház | Árgyélus Királyfi és Tündérszép Ilona

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Árgyélus királyfi lenn a földön folyamatosan az eget kémleli, Tündérszép Ilona fenn az égben egyre a földet lesi. Egymás után vágyakoznak – míg az Ilona könnyéből sarjadt aranyalmafa tövénél végre találkoznak. Ilona tündéranyja leányát féltve minden bűbájt bevet, hogy a csalódástól megvédje a szerelmes tündérgyermeket. Árgyélus útra kel Ilonához, bumfordi ördögöktől csellel varázseszközt szerez, repül a Hold sötét oldaláig – ott azonban véget ér az út, s tán Árgyélus élete…
Hogy mégis van remény, hogy emberfiú és tündérleány egymásé hogyan lehet, arról mesél bábbal, fénnyel, színnel, szívvel a mese.

Jegyek kaphatók a momkult.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.
A 3 előadást tartalmazó bérlet ára: 3.500.- Ft

Bérletvásárláshoz kattintson a http://momkult.jegy.hu/seasonticket linkre.

Csoportos bérletvásárláshoz kérjük előzetes emailben történő regisztrációjukat a monikamarko@momkult.hu címen. Markó Mónika 06 30 700 5318

Jegyár: 1.400 Ft /előadás

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek