A szecesszió városai III.

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A szecesszió városai III. 

München, a Jugendstil egyik központja 

A 2018 novemberében induló új előadás-sorozat keretében Európa és Magyarország városainak jelentős, szecessziós stílusú épületeit ismerhetik meg az érdeklődők. 

Harmadik alkalommal München, a Jugendstil bajor központja kerül bemutatásra. A város építészetének meghatározó művészei, August Endell vagy Martin Dülfer, a minden újra nyitott müncheni polgárok elégedettségével találkoztak. München több kerületében szinte csoportosan épültek a modern kor szebbnél szebb épületei, melyek ma is a város arculatmeghatározó elemei. 

Előadó: Puha Titusz

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött minden egyes előadásra. 
Részvételi szándékukat kérjük, hogy a +36 1 225 7160-as telefonszámon, vagy az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen jelezzék.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek