Bordás Máté és Terék Anna estje

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 2017 decemberében megreformált estsorozat idei első vendégei Bordás Máté és Terék Anna lesznek. Továbbra sem fognak elmaradni a meglepetések, a felolvasás és beszélgetés után a meghívott szerzők által összeállított playlist adja a hangot az estéhez.

Bordás Máté (1995, Szolnok) az ELTE magyar-német tanári szakos hallgatója. Verseket ír, németből, angolból fordít. A Versum és a Rost szerkesztője. Ha nem Budapesten, akkor Martfűn él.

Terék Anna (1984, Topolya, Jugoszlávia) költő, drámaíró. 2012-ben szerzett diplomát pszichológia (MA) szakon, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, Budapesten. 2007 óta négy könyve jelent meg, legutóbbi kötete Halott nők címmel, 2017-ben. Első darabját 2013-ban mutatták be, Нека се јаве најбољи!/Jelentkezzenek a legjobbak címen, a Szerb Nemzeti Színházban, Újvidéken. Budapesten él és dolgozik.

Az est házigazdái Csete Soma és Vida Kamilla.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek