BeTheChange! – Légy magad a változás! képzés gyerekeknek

Programot feltöltötte:
FutureKids Intézet
Desktop

BeTheChange! – Légy magad a változás!

Miért is? Mert a világot olyannak látjuk, amilyenek az érzéseink a világgal kapcsolatban. Ha a virágot szépnek találjuk, örülni fogunk neki és keresünk még több virágot, ha viszont egy szörnyet csúnyának gondolunk, félünk majd tőle és elkerüljük. Ugyanígy vagyunk az emberekkel, barátságokkal, együttműködésekkel, közösségekkel is. Egyszerűen így működünk. Az érzelmeink rendben vannak – akkor is, ha nem olyan kellemesek – és együtt kell élnünk velük.

Az érzelmi intelligencia azt jelenti, hogy okosan bánunk az érzelmeinkkel: felismerjük őket, megértjük az üzenetüket és helyesen kezeljük őket. Sőt, nemcsak magunkban, hanem másokban is felismerjük az érzelmeket, megértjük, hogy mások miért éreznek úgy, és segítőkészen állunk hozzájuk. Így alakulhat ki az együttműködés. Megértjük egymást és együtt dolgozunk egy közös célért.

BeTheChange! programunk során megtanítjuk a gyermekeket és a fiatalokat, hogy könnyen felismerjék az érzelmeiket, bővítjük érzelmi szótárukat és segítjük őket abban, hogy érzelmeikhez helyes viselkedést, cselekvést kapcsoljanak. A program során megmutatjuk azt is, hogy miként használhatják fel az érzelmeket az együttműködések során – kommunikációra, közös platform teremtésére, motivációra, konfliktuskezelésre, céljaik elérésére.

Mit érdemes tudnod a BeTheChange! programról?

Program indulása: 2019. január 7-től folyamatosan
Képzés formája: kiscsoportos workshop, minimum 3 fő, maximum 8 fő
Képzés időtartama: 8+1 alkalom, hetente 1 x 1,5 óra
Felhasználható: 3 hónapon belül – vagyis, ha valamelyik foglalkozásra nem tudtok jönni, azt legközelebb pótolhatjátok.
Képzés díja: 48.000,- Ft / 8+1 alkalom

Mely napokon vannak képzések?
– 10-14 év közötti fiatalok számára: minden szerdán 16:30-tól 18:00-ig
– 6-9 év közötti gyermekek számára: minden hétfőn 16:30-től 18:00-ig
– óvodások számára: óvodában, óvodai időn belül, megegyezés szerint. Erről kérd külön tájékoztatásunkat.

Várjuk gyermekedet szeretettel 

2019. február 13. szerda,
16.3018.00
Telefon: 
+36-20-4593161
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek